top of page

Οι υποψήφιοι

Art de vivre, France

Art de vivre, France

Mont Saint-michel, France

Mont Saint-michel, France

Lavande, Provence, France

Lavande, Provence, France

La Petite France, Strasbourg, France

La Petite France, Strasbourg, France

Paris, Ville lumière, France

Paris, Ville lumière, France

Γιατί να εργαστείτε στη Γαλλία;

  1. Το γαλλικό σύστημα περίθαλψης συχνά αναφέρεται ως ένα από τα καλύτερα συστήματα υγείας στον κόσμο , τόσο όσο αφορά στην οργάνωση, το ιατρικό εξοπλισμό ή τις συνθήκες εργασίας.

  2. Για την εμπειρία, εξασκώντας στο εξωτερικό, μπορείτε να ανακαλύψετε νέους τρόπους εργασίας. Αυτή η εμπειρία θα είναι ένα πλεονέκτημα για το υπόλοιπο της καριέρας σας.

  3. Για τις καλές συνθήκες ζωής στη Γαλλία: τον γεωγραφικό πλούτο, το καλό κλίμα, την ποιότητα των υποδομών, την ποιότητα της εκπαίδευσης, την ποιότητα διαχείρισης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης ... και φυσικά, για τη γαλλική κουζίνα!

  4. Για τις αποδοχές: ένας γιατρός, ανάλογα με την προϋπηρεσία, κερδίζει μεταξύ 4.000 έως 7.000 € καθαρά ανά μήνα. Ένας αρχάριος φυσιοθεραπευτής κερδίζει μεταξύ 1.400 έως 2.000 € καθαρά ανά μήνα

  5. Τέλος, για τις αποστάσεις. Με τον εκδημοκρατισμό των αεροπορικών μεταφορών και τον υψηλό αριθμό ημερών αδειών στη Γαλλία , μπορείτε εύκολα να επιστρέφετε μια φορά το μήνα στη χώρα προέλευσής σας για να επισκεφθείτε την οικογένεια ή τους φίλους σας .

Βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας: Η Medical Euromotion είναι σε συνεχή επαφή με νοσυλευτικά κεντλνα ννννηαηηναη.

Γιατρέ, είστε πτυχιούχος ενός από τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ; Θέλετε να βρείτε εργασία στο εξωτερικό, κυρίως στη Γαλλία; Συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα σχεδιά σας. Θα σας βρούμε λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Προτείνουμε συναντήσεις με τους πελάτες μας μέσω skype σε πρώτη φάση και στη συνέχεια, ππρόσωπο με πρόσωο. Θα σας βοηθήσουμε στις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιό σας. Θέλετε να εργαστείτε σε μια άλλη ευρωπαική χώρα, ας το συζητήσουμε! Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ευκαιρίες σε όλη την Ευρώπη .

Μάθετε Γαλλικά: Η Euromotion σας προτείνει να εγγραφείτε σε κάποιο από τα εκπαιδευτικά κεντρα γλώσσας στη Γαλλία ή στην Ευρώπη για μια εντατική περίοδο τριών μηνών για να μάθετε δωρεάν τη γλώσσα !
Βρήκαμε μαζί τη δουλειά των ονείρων σας. Μόνο εμπόδιο για το σχεδιό σας, δεν έχετε ακόμα εξοικειωθεί με τη γαλλική γλώσσα; Η Euromotion σας εκπαιδεύει! Θα ενταχθείτε σε μια μικρή ομάδα για ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών σε ένα από τα κέντρα εκπαίδεε. Στο τέλος αυτής της περιόδου, θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε στα γαλλικά στον επαγγελλβμαλνεν Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη νέα καριέρα σας ... Ετοιμοι και για την προσωπική σας ζωή!

Euromotion Medical φροντίζει εσάς και την οικογένειά σας.

Βοήθεια Εγκατάστασης:
Σας υποστηρίζουμε σε όλες τις διοικητικές διαδικασίες σας!

Η Euromotion σας υποστηρίζει σε όλες τις διοικητικές διαδικασίες: αναγνώριση των πτυχίων, μετακόμιση, εύρεση για μια προσωρινή ή μόνιμη στέγαση, την εγγραφή των παιδιών στο σχολείο, συμβουλές για την καθημερινή ζωή ... Η υπόσχεσή μας: ποτέ δεν θα αισθάνεσθε μόνοι ή μόνες κατά τη μεταβατική περίοδο.
Τα μέσα μας: απο την αρχή του πρόγραμματος κατάρτισης, σας ευαισθητοποιούμε στο γαλλικό διοικιικτικόα Δώσουμε έναν πλήρη Σας Θα οδηγό για τις διαδικασίες σε όλες τις καταστάσεις της
καθημερινής [N1] ζωής, και φυσικά, θα παραμένουμε συνεχώς σε επαφή μαζί σας, εάν είναι αναγκαίο!

Σας συνοδεύουμε κατά την έγκατάστασή σας:

Μόλις έχετε λάβει νέα καθήκοντα σε μια νέα χώρα. Για να σας βοηθήσουμε στην επαγγελματική σας ένταξη, προτείνουμε τριμηνιαίες σπυναντήσειςμε άλλου
Υπάρχει καλύτερος τρόπος από τις συναντήσεις με άλλους υποψήφιους για την δημιουργία ενός νέου υ δικ Φυσικά, εμείς θα σας καλούμε τακτικά κατά τη διάρκεια
των πρώτων εβδομάδων για να βεβαιωθούμε ίχαενενεν ιάρκεια των πρώτων εβδομάδων για να βπτβαιωθούμε ίχαενενεν ιάρκεια

Μια ερώτηση; Ανακαλύψτε τις συχνές ερωτήσεις.

Συχνές ερωτήσεις
Να ανταμωθούμε!

»Είμαστε μια εταιρεία συμβούλων με ανθρώπινες διαστάσεις. Θέλησή μας, να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και τους υποψήφιούς μας.
Οι αξίες μας: εμπιστοσύνη, διαφάνεια, ταπεινότητα. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε για να καθορίσουμε μαζί όλα τα σχέδια σας ... Και νλπαςνιν βοηθήσυμα Γνωρίστε μας! "

Cédric Desmoulins, EurδρυτΙς και Διευθύνων Σύμβουλος της Euromotion Medical

bottom of page