top of page

Echipa Euromotion Medical

Cédric Desmoulins

Absolvent al unei școli de afaceri, Cédric a a fondat compania  Euromotion Medical după 10 ani petrecuți în industria recrutării. A avut șansa de a trăi în Anglia și în China. El vă va întâmpina și vă va comunica toate informațiile pe care nu le veți găsi în cărți: de la cea mai bună aplicație pentru a găsi un restaurant excelent în Franța până la selectarea celei mai bune școli din oraș pentru copiii dumneavoastră !

 

Și dacă nu ar lucra la Euromotion Medical? Cédric ar fi fotograf pentru National Geographic.

Citatul preferat :  "You miss 100% of the shots you don't take"

cdesmoulins@euromotion-medical.com

Emilie Sieja

Emilie este titulară a unui master în Limbi Străine Aplicate.După 10 ani de expatriere în Australia, Irlanda și Spania, Emilie tocmai s-a întors în Franța spre bucuria echipei Euromotion. După cum vă puteți imagina, ea dispune de toată empatia necesară pentru a înțelege perfect sentimentul experimentat în schimbarea țării. Puteți conta pe ea pentru a vă sprijini și a vă ghida în Franța.

 

Și dacă nu ar lucra la Euromotion Medical ? Emilie probabil ar fi pădurar într-un parc national în Australia.

Citatul preferat :  "Ils ne savaient pas que c'était impossible alors ils l'ont fait" - MarkTwain

solutions@euromotion-medical.com

Bianca Maria Ciucur

Bianca Maria este absolventă a Sciences-Po Paris. Poliglotă, ea reprezintă perfect cuvântul "multicultural". Bianca Maria a locuit în România, în Franța și în Grecia. Ea vă va putea sfătui în mai multe limbi și vă va da tot sprijinul necesar în timpul instalării. Ea va putea de asemenea să vă vorbească despre Ungaria, Austria, Germania, Elveția, Macedonia, Serbia, Spania,  Portugalia, Belgia sau Italia unde călătorește în mod regulat ! V-am spus : multicultural ! ;)

 

Și dacă nu ar lucra la Euromotion Medical ? Bianca probabil ar fi o expertă în ciocolată la Nestlé ! :)

Citatul preferat : "Nu exista carte morală sau imorală. Cărțile sunt fie scrise bine, fie scrise prost.Atât și nimic mai mult." Oscar Wilde

nicetomeetyou@euromotion-medical.com

Bianca Traina

Titulară a unui master în resurse umane de la universitatea din Milano, Bianca s-a alăturat echipei Euromotion în 2014. Bianca, este Dolce Vita, este Italia, Sicilia ! Bianca, este de asemenea empatia și dorința de a răspunde la întrebările medicilor italieni care se instalează în Franța. Un bonus ? Ea vă va ghida prin cele mai bune locuri cu specific italian din Paris !

 

Și dacă nu ar lucra la Euromotion Medical ? Bianca ar fi biolog marin.

Citatul preferat :  "Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume" - Gandhi

nicetomeetyou@euromotion-medical.com

Agnieszka Balcerak

Agnieszka a crescut lângă Varșovia și este absolventă a universității Paris-La Sorbonne.Ea locuiește la Paris de 5 ani, după ce a locuit în Anglia. Cunoaște pe de rost toate procedurile de echivalență pentru kinetoterapeuți și web-marketingul nu mai are secrete pentru ea (la fel ca și adresele celor mai bune patiserii din Paris)

 

Și dacă nu ar lucra la Euromotion Medical ? Practica de zi cu zi a Vélib' (biciclete de închiriat) ar face din ea o foarte bună cascadoare ! 

Citatul preferat : "If you can dream it, you can do it"

Please reload

bottom of page