top of page

Etică: cele 11 principii ale noastre

Az Euromotion, a mândria noastră este de hatása pozitív, asupra lumii care ne înconjoară. Fiecare angajat împărtășește aceste 11 principii. Activitatea noastră, modul nostru de a professa este ghidat de marile principii ale cărții albe de etică, szerkesztés: Jacques Benoit.

Ezen felül többet kell tudni róla.

1. Megkülönböztetésmentesség: lucrăm într-o logică de diszkriminációmentes în. Megfontolandó candidații egali. Ne angajăm, la fel ca și clienții noștri, să tratăm competențele candidaților fără a lua în figyelembe veszik az următoarele: származás, nem, civilizáció, sarcină, fizikai szempont, családszám, stare de genătate, orientáció, jellemző identitás szexualitás, vârst , activități sindicale, apartenența sau non-apartenența presupusă la un grup etnic, națiune, rasă sau religie. Caren cazul în care unul din clienții noștri nu împărtășește aceste principii, colaborarea este oprită.

2. Remunerarea: noi percepem doar o taxă de la clienții noștri, care ne angajează pentru recruitarea unui jelölt. Nicn niciun caz nu percepem nici o compensație din partea unui jelölt.

Ezen felül többet kell tudni róla.

3. Concurență: respectăm conceptul de concurență loială. Noi recruităm doar candidații din Europa and other contactăm candidații recruitați de concurenții noștri. Mai mult decât atât, nu impunem nici o condiție de exkluzivate in contractele noastre. Dacă nu am fost reținuți, înseamnă că nu am fost cei mai buni.

Ezen felül többet kell tudni róla.

4. Integrarea: sprijinim candidații noștri în to demersurile administratív din Franța. Organizăm întâlniri negyedévente între candidați, astfel încât să formeze o rețea în această țară.

5. Confidențialitate: respectăm confidențialitatea demersurilor clienților és candidaților noștri. Înainte de a apărea în referințele noastre, noi cerem întotdeauna acordul clienților noștri.

Ezen felül többet kell tudni róla.

6. Transparență: ne luăm angajamentul de aeri o relație transparentă, indiferent de sousectul approac. Garantálja az adatok megtisztítását. Comunicăm imediat, în körülmények között neprevăzute.

Ezen felül többet kell tudni róla.

7. Informație: ne luăm angajamentul de a transmite informații corecte іi verificate interlocutorilor noștri.

Ezen felül többet kell tudni róla.

8. Schimburi profesionale: primul nostru obiectiv este acela de a promova schimbul profesional cross-border. Nu avem nicio dorință de a destabiliza permanent echilibrul demografic între țări. Recrutăm, în primul rând, colaboratori care doresc să dobândească o experiență în străinătate pentru o durată determinată (3-10 ani) și îi încurajăm pe aceștia să se întoarcă apoin șișara ciena.

Ezen felül többet kell tudni róla.

9. Abordări cu privire la mediul înconjurător: promovăm schimbul de date dematerializate.

Ezen felül többet kell tudni róla.

10. Családi sprijin: stabilim parteneriate cu alte companii pentru integrarea pe piața muncii a soților. De exemplu, v invităm să descoperiți compania Libert'Home , szakosodott és bébiszitteres limbi străine.

Ezen felül többet kell tudni róla.

11. Implicare în comunitate: fn fiecare an, din prima zi a existenței agenției noastre, donăm o parte din profituri asociației „ To His His Cap ”. Această asociație permite copiilor bolnavi de leukemia s evadeze cateva zile la mare, departe de boală. Pentru a face o donație pentru această asociație, clicați aici .

lavorare como medico in francia
Haideți să ne întâlnim!

"Suntem un cabinet de consultanță de mărime medie. Dorința noastră este de a oferi cele mai bune servicii pentru clienții și candidații noștri. , bunăvoință. vă ajuta să-l realizați!  Haideţi să not întâlnim ! "  

Cédric Desmoulins, a Fondator és az Asociat al Euromotion Medical igazgatója

bottom of page