top of page
Art de vivre, France

Art de vivre, France

Mont Saint-michel, France

Mont Saint-michel, France

Lavande, Provence, France

Lavande, Provence, France

La Petite France, Strasbourg, France

La Petite France, Strasbourg, France

Paris, Ville lumière, France

Paris, Ville lumière, France

Medici Franța

Ettől să lucrați în Franța
  1. Sistemul de sănătate francez este în mod regulat citat ca fiind unul din cele mai bune sisteme de sănătate din lume, atât prin organizarea sa, cât și prin echipamentele sau condițiile dirty de lucru.
  2. Pentru experiență: lucrând în străinătate, veți descoperi noi metode de lucru. Această experiență plină de satisfacții va Constitui un avantaj pentru tot restul carierei dumneavoastră.

  3. Pentru o viață mai frumoasă în Franța: relief relief, climă, calitatea infrastructurii, calitatea sistemului educațional, calitatea sistemului social… și bineînțeles, pentru gastronomia franceză!

  4. Pentru térítés: egy orvos angajat Franța poate primi a 4000 eurós panasz alkalmazottja a 7000 euró nettó pe lună, az ő szakterülete.

  5. Cn cele din urmă pentru proximitate. Cu internaționalizarea transporturilor aeriene, vă puteți întoarce cu ușurință în țară o dată pe lună pentru a vizita familia sau prietenii dumneavoastră.

Găsiți postul visurilor voastre: Euromotion este în permanent contact cu strukturile sistemului de sănătate în căutarea de noi talente.

A legfrissebb hírek a (z) univerzális profilra vonatkoznak az Európai Közösségek Statútumáról? Doriți să lucrați străinătate, különösképpen Franța? Întâlniți-ne și informați-ne de proiectul dumneavoastră.În funcție de proiectul dumneavoastră, noi vă propunem o soluție adecvată așteptărilor dumneavoastră.

Noi vă propunem să vă întâlniți cu clienții noștri: Skype-on keresztül telefonon într-o prima fază, și apoi față in față. Noi vom fi alături de dumneavoastră în negociea contractului dumneavoastră de muncă.

Vreți sa lucrați într-o altă țară, alta decât Franța: informați-ne. Noi suntem în măsură să vă propunem oportunități de lucru in toată Europa… Și bineînțeles cursuri de limbi străine gratuit

Învățați limba franceză: corespunzător specialării dumneavoastră, Euromotion Medical poate să vă propună să urmați cursuri de limba franceză free intensive, perioadă ce poate ajunge pana la 4 luni (480 ore de pregătire).
ATI găsit postulált mindenholor voastre cu Euromotion Medical és fiti pe deplin operation. Noi vă putem oferi posibilitatea s urmați free cursuri de franceză, în grupe mici, pentru a putea reuși s ajungeți la B2. După atingerea acestui nivel veți fi stare să comunicați franceză. Sunteți gata pentru a începe o nouă viață profesională… Și personală!

Euromotion Medical se ocupă de dumneavoastră és familia dumneavoastră

Sprijin telepíti:

Noi vă sprijinim în toate demersurile dumneavoastră administratív!

Euromotion sprijină Va toate demersurile Dumneavoastra adminisztratív: recunoaşterea diplomelor, ReloCare, căutarea unei locuinţe Temporäre sau végleges înscrierea copiilor a scoala, sfaturi pentru Viata cotidiana .. Promisiunea Noastra: nu va Veti simţi niciodată singur în această perioadă a tranziţie.

Az începutul colaborării noastre-ból, ghidul: „Bine ați venit în Franța” vă este pus la dispoziție. Acest ghid complete prezintă toate demersurile ce trebuiesc făcute in differentele aspekte ale vieții cotidiene. Bineînțeles, daca aveți întrebări, puteți să ne contactați, 7 zile din 7, pe o linie telefonică pusă la dispoziție and acest scop.

Urmărirea integrări:
Tocmai începeţi lucrul într-o functie nouă, într-o nouă Tara? Pentru a vă ajuta în procesul dumneavoastră de integrare, veți fi meghívta a negyedéves eseményt, hogy cát și la întâlniri cu ceilalți candidați. Ez a modalitate mai bună de a se întâlni іi a forma noi legături? Bineînțeles că vă vom caută regulat primele săptămâni pentru a ne asigura că totul decurge Conform așteptărilor dumneavoastră.

Medici: cum lucrați Franța

Pentru a lucra Franța, trebuie să faceți o cerere pentru echivalarea diplomei dumneavoastră. A Veți găsi és a demersurile necesare obținerii acestei autorizații obligatorii folytatása. Nivelul minim de franceză cerut este B1
Sunteți orvos:
Pentru a profesa în Franța, trebuie să vă înscrieți la consiliul departement al Ordinului Medicilor
1. Töltse ki az înscriere cererea-ját .
2. Adunați toate documentele necesare înscrierii iar apoi apăsați pe sigla: ITT .
3. Trimiteți toate documentele consiliul departamental al Ordinului Medicilor unde profesați.

O întrebare? Descoperiți secțiunea noastră cu întrebări frecvent

Întâlniți-ne!

„Noi suntem tanácsadó cég. Dorința noastră este să oferim cele mai bune servicii clienților si candidaților noștri.Valorile noastre: Încredere, Transparență, Umilință. A Suntem nerăbdători să vă întâlnim pentru meghatározta a proiectele dumneavoastră… Și să vă ajutăm a le realiza! Întâlniţi-do! "  

Cédric Desmoulins, a Fondator és az al Euromotion Medical főigazgatója

bottom of page